Spring naar de inhoud

Over ons

Wie is Contact Center Forum?

Contact Center Forum is een gezamenlijk initiatief van contactcenters uit de publieke sector. Ze organiseren jaarlijks een FORUM voor kennisdeling over contactcenters van overheden.

Waarom Contact Center Forum?

Contact Center Forum wil een community van professionals in overheidscontactcenters samenbrengen. Dit om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren om best practices, nieuwe inzichten en innovaties te delen. Dit om de werking van contactcenters en oplossingen voor gebruikersondersteuning te verbeteren zodat alle betrokkenen, inclusief de gebruiker, er voordeel uit kunnen halen!

Voor wie is Contect Center Forum?

Contact Center Forum is er voor iedere professional die betrokken is bij de inrichting, het management of de organisatie en uitvoering van publieke contactcenters. Managers, ondersteunende medewerkers, experten of agenten, vanuit eender welke discipline – IT, administratie, financieel, communicatie … – allemaal welkom om kennis te delen of te vergaren.

Wat betekent dat concreet?

Wilt u een concreter zicht hebben op wat we precies doen? Lees dan zeker verder.

Omwille van de toen geldende coronamaatregelen hebben we het FORUM van 14/102021 online georganiseerd. We hebben het toen volledig opgenomen en beschikbaar gemaakt via het Youtube-kanaal van het Contact Center Forum.

Bekijk de introductie op het FORUM van 14/10/202.

Op dit kanaal vindt u ook de presentaties van de verschillende deelnemers.

Abonneer u op het Youtube kanaal van het Contact Center Forum om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s.